Hjärt- och kärlsjukdomar

Uppkomsten av sjukdomar som orsakas av att kärlen degenereras, som accelereras drastiskt av många faktorer som genetiskt arv, matvanor, diabetes, rökning, alkohol, stress, metallförgiftning eller droganvändning osv., omfattar ett enormt antal symptom och patologier.

De vanligaste av dessa sjukdomar är kärlsjukdomar, hjärtsjukdomar och infarkt, trombos, venocklusion och artärocklusion, emboli, hjärnblödning, hjärtarrytmi och annat.

Det har bevisats att det i den vanligaste av dessa patologier, hjärt- och kärlsjukdomar och iktus, har patienterna en extremt låg nivå av nattmelatonin (se Lancet, volym 345, sid. 1408, 1995). Denna låga nivå är en farlig signal för störning i tallkottkörteln och därför fel i kroppens hormonreglering. Melatonin produceras av tallkottkörteln under natten och uppvisar en djup förändring i hormonkontrollen.

Trots att dess effekt kan kräva några veckor eller månader, kan tillsatsen av Key Melatonin Fluid i dina kvälls- eller nattvanor förlänga ditt liv med tiotals år och låta dig sova som ett barn igen. Medan du sover skyddar Key Melatonin Fluid tallkottkörteln.

För dessa fall har vi framtagit Key Melatonin Fluid.
Other Language: www.keymelatonin.com